Niech sobie na głowie nosi tęczę, nikogo to nie będzie obchodzić, ale pomnik jest wszystkich, więc niech się odczepią...bo ja sobie tego nie życzę.....
Obrazili moje uczucia religijne wieszając tą flage na nim a ten pan zrobił z tym porządek brawo dla Pana
Najlepsza akcja tego typu w tym roku :) Bezapelacyjnie pierwsze miejsce w rankingu !!! Brawo ! Rozpoczęty został nowy challenge - jak cichaczem podprowadzić flagę LGBT :)
Proponuję ustawić w centrum Piotrkowa (jest tym samym okazja do ogłoszenia konkursu co do miejsca) jakiś obelisk z masztem w celu wieszania na nim rozmaitych idei, szerzących się z biegiem czasu w naszym kraju.Dzięki temu zaoszczędzone będą stojące do tej pory pomniki i związane z nimi historie.
A może to był jakiś ukryty ped.io i nie wiedział, gdzie może taką flagę sobie kupić i dla tego ją ukradł no i przed kolegami się chwalić, że taki odważny i w ogóle? A pewnie jak by poprosił to może i dostał by taką flagę w prezencie od Pani aktywistki, ale jak tu się w tedy przed kolegami pochwalić? Szkoda mi ogólnie tego gostka. No i zacznę bardziej uważać na czarne mercedesy, żeby mi żaden, w tyle nie zaparkował, bo nie wiadomo, kto z niego wyskoczy! A ja takiej flagi nie mam z resztą żona stwierdziła, że jest nam nie potrzebna, bo w domu i tak jest każdy pokój w innym kolorze.
Obywatelska interwencja powstrzymał bezczeszczenie pomników powinien medal dostać a ci państwo zatrzymani.
Patrząc na komentarze, cieszę się że wyprowadziłam się z homofobicznego, zacofanego piotrkówka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!